Dzięgielówka

Email

Cena sprzedaży 6,00 zł
Opis

ZAPRAWKA DO ALKOHOLU

 

DZIĘGIELÓWKA

 

Dzięgielówka to doskonały środek przywracający równowagę organizmowi oraz poprawiający funkcjonowanie przewodu pokarmowego.

 

Sposób przyrządzania:

Zawartość opakowania zalać syropem sporządzonym z 2 litrów alkoholu (wódki) oraz 300 g cukru. Następnie lekko podgotować pod przykryciem na małym ogniu. Przelać do słoja.

Po 2-3 tygodniach przecedzić i przenieść w chłodne miejsce.

Po 3-4 miesiącach zlać do butelek.

Wódka ma swoisty smak i zapach. Pije się ją schłodzoną.

 

Skład: suszone zioła, przyprawy, owoce w różnych proporcjach.

 

Zawartość netto: 20-30 g (na 2 litry alkoholu).